sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Kärryt ja ratsastelua

Tulipahan sitten joutessaan ostettua ne kärryt, mitä on suunniteltu toivi jos toinenkin.. Koeajolle päästiin heti lauantaina ja alku järkytys miten istuimen asento olikin erilainen vanhoihin kärryihin verrattuna. Sen verran joudutaan remppaamaan, että renkaat uusitaan jossain vaiheessa, mutta kyllä nuilla ajelee tämän kesän ihan hyvin.

uutuudet! :D
Koeajostakin on videon tynkään, mutta puhelimen kameran laatu olikin normaalia huonompaa, joten sitä pikseliseosta ei taideta vielä laittaa. Katsojaan myöhemmin uudelleen videoinnit.

Ja sitten aiheeseen, eli Sepon ratsastusta!! Sepon selässä ei olla käyty kunnolla sitten kevään, että tuota taukoa oli kertynyt hiemna... Tosin tälle sällille moinen ei vaikuttanut piiruakaan. Hetihän sitä käytiin kävelemässä muutaman kilometrin verran montulla asti Jutan ollessa kopparina mukana. :)


Valmistaudutaan lähtöön
kuva: Maija Nyrönen

Lähdettiin pihasta
kuva: Maija Nyrönen

Sepon mielestä tämä on vanha juttu :D
kuva: Maija Nyrönen

Selästäkäsin näkymät

Hyvä puskaratsu siitä tulee :D
kuva: Maija Nyrönen

Pitihän sitä raviakin kokeilla ihan vähän
kuva: Maija Nyrönen

Takaisin pihassa ja kaikki olivat tyytyväisiä
kuva:  Maija Nyrönen
Voiko olla tyytyväisempi taas Sepon suoritukseen vaikka hyvin alkutaipaleella tässä vielä ollaan. Epposta on tulossa hyvää tahtia toivomani monitoimi ratsu. Vaikka kapasiteettia onkin moneen tulevaisuudessa on minulle tärkeintä, että hevonen on omaan käyttöön täydellinen.

kuin vanha opetushevonen
kuva: Maija Nyrönen

1 kommentti: