sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Ratsut

Se on vihdoinkin täällä!!! Nimittäin Seppo ja Saulin yhteiset maastoilu hetket!! :D Tätä riemua on odotettu yli kolme vuotta..tai no siis että Sepolla pääsee jonkun toisen hevosen kanssa maastoilemaan. Nyt vihdoinkin se käyvi toteen!

Ajatushan oli ensin, että vain käyn köppöttelemässä Sepolla ja Jutta lähtee kävellen Saulin kanssa. Noh mikäänhän ei tunnetusti mene niinkuin pitääkin, vaan päätimme Jutankin olevan täysin joutilas Saulin selkään. Ensi alkuun menin itse tarhassa Sepolla hetken rinkiä ja Jutta käveleskeli hetken mukana ja lopulta myös Jutta kipuili ratsaille.

Valmiina lähtöön
Kuva. JV
Kun tilanne katsaus oli hyvä lähdimme liikkeelle. Sulavasti Sauli edellä ja minä Sepon kanssa perässä, tosin Seppo olisi kyllä halunnut johtaa joukkiota. Taas vaihteeksi ensimmäinen suunnitelmahan oli käydä omalla montulla, mutta tunnetusti suunnitelmat muuttuu ja lähdimme tien yli avarammille maastoilumaille. :)

Jutta on käynyt Sauliksen kanssa maastoilemassa uusilla reiteillä muutamia kertoja, mistä naapurimme on kunnostanut vanhan tiepohjan. Siispä suuntasimme niille reiteille jotta saisin itsekkin käytyä samaiset paikat eksymässä ja katsastamassa mahdollisesti voikko kyseisillä teillä ajaakkin.

tästä selähtee!! :D Seppo näyttää suorastaan kyllästyneeltä :D
kuva. JV

Hiljaa hyvä tulee
Kuva. JV
Jos metsään haluat mennä nyt
kuva.JV

Sauli <3 Seppo
kuva. JV

Eiköhän me olla jo lähtö valmiita
kuva. JV
Valitettavasti kamera ei lähtenyt meidän mukaamme metsään, sillä tälläkin kertaa ajattelin vain turvallisuutta. Joskus myöhemmin sitten otetaan mukaan ja jos saadaan vielä kypäräkameraakin niin kuvaaminenhan lisääntyy huomattavasti. :) Kävimme noin tunnin mittaisen kävelylenkin metsässä, jossa ponit saivat käyskennellä omaa tahtia ja ratsastajat rupattelivat keskenään omiaan. Kauhean pelottava wc:n pyttykin löytyi läheiseltä montulta, tai no pelottava ja pelottava. Saulin mielestä se olisi voinut hyökätä kimppuun vaikka heti :D

Palailimme samoja reittejä takaisin ja kotipihassa taisin olla kahta onnellisempi ratsastaja. Tätä ratsastustaon niin odotettu ja tästä eteenpäin tulemme käymään muutamia kertoja kuukaudessa Sepon selässä jos vain apukäsiä löytyy. Niin ja Jutta jaksaa kulkea meidän maastoilu kaverina :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti